De online cursus laat jou ontdekken waarom een gezond darmmicrobioom essentieel is voor een energiek leven en een sterk immuunsysteem.


Het begint met het besef dat voeding zowel ziekte als gezondheid kan beïnvloeden. In onze wereld, waar de darmmicroben vaak verzwakt zijn door negatieve invloeden en verkeerde eetgewoonten, ontstaat een epidemie van onbenoembare gezondheidsproblemen.

Jij bent iemand die zich vermoeid voelt, moeizaam herstelt van ziekten, neerslachtig is of chronische klachten ervaart, zonder te beseffen dat deze problemen vaak hun oorsprong vinden in jouw darmen. Jij wordt aangemoedigd om bewuster te worden van jouw darmgezondheid en krijgt gedurende 8 weken dagelijkse kennis, tips en tools om jouw darmmicrobioom te optimaliseren.

Het is geen dieet, maar een levensstijl.


De cursus biedt jou inzicht in de relatie tussen darmgezondheid en jouw immuunsysteem, bewustwording van jouw lichaamsreacties op voeding, en dagelijkse gewoontes om jouw weerstand te versterken. Het gaat verder dan conventionele geneeskunde en zoekt naar de oorzaak van jouw problemen in plaats van alleen symptomen te behandelen.

Het is geen dieet, maar eerder een levensstijl die biologisch aansluit op de behoeften van ons lichaam. Het doel is om bewustzijn te creëren over wat jij eet, hoe jij je omringt en hoe jij in het leven staat, en om de impact op jouw lichaam te begrijpen. De cursus belooft geen motivatie, maar streeft naar bewustwording en een verlangen naar het energieke, lichte gevoel dat gezonde keuzes met zich meebrengen.


Dit is geen gewone cursus, het is eerder een kans om je gezondheid te verbeteren en gelukkiger te worden. We gaan samen ontdekken waarom het soms moeilijk is om ongezond eten te weerstaan. Als je 8 weken met ons meedoet, zul je leren hoe je beter met voeding kunt omgaan en jezelf gezonder kunt maken. Dus laten we samen deze reis maken en ontdekken hoe je jezelf en je lichaam beter kunt begrijpen!MEEST GESTELDE VRAGEN:


Gun ik mezelf de tijd en deze investering? Dit is een waardevolle investering in je persoonlijke gezondheid. Velen van ons verwaarlozen soms hun eigen fysieke welzijn en zijn bereid om financiële inspanningen te leveren voor anderen, zoals hun kinderen of hun bedrijf. Het is echter belangrijk te realiseren dat wanneer jij je energie- en humeurlevels verbetert, dit niet alleen positieve veranderingen in je eigen leven teweegbrengt, maar ook in de wereld om je heen. Het maakt je dagelijkse ervaringen aangenamer en geeft je de energie en tijd die je nodig hebt voor alle andere belangrijke aspecten van het leven. Het begint allemaal met het investeren in jezelf.

Wanneer kan ik beginnen met de cursus? Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Videos zal je beginnen bekijken op maandag, omdat de cursus zo is opgebouwd dat de natuurlijke flow het beste op die dag begint. De cursus is ontworpen zodat je op je eigen tempo kunt leren. Module 0 en week 1 zullen direct beschikbaar zijn, en vervolgens wordt er elke week een nieuwe week met lesmateriaal vrijgegeven.

Versnellen gaat niet. Je hebt minstens 7 dagen nodig om de kennis van elke module te implementeren. Er zit een logische opbouw in de cursus. Je volgt op je eigen tempo maar de modules worden wekelijks vrijgegeven.

Als ik niet wekelijks de nodige stappen kan zetten, is dat erg? Nee, absoluut niet. Je kunt de lessen op elk willekeurig moment starten en weer oppakken, maar de modules worden wekelijks vrijgegeven. Je hebt gewoon toegang tot de module van de huidige week en de voorgaande weken, en je kunt het op jouw eigen tempo doen. Het is echter niet moeilijk of te intens om te volgen.

Je denkt: Ik heb al zoveel geprobeerd, dus waarom zou dit helpen? We durven te garanderen dat het implementeren van adviezen uit deze cursus een transformatie in je gezondheid zal teweegbrengen. We hebben persoonlijk al talloze klanten begeleid bij het volgen van deze richtlijnen, en hun gezondheid is aanzienlijk verbeterd. Sommigen hebben gewicht verloren, anderen ervaren meer ontspanning, een plattere buik, een normale cyclus, het verdwijnen van abnormale stoelgang en buikpijn, verbetering van de huid, een stabielere gemoedstoestand, veel meer energie en het gevoel dat ze zich nog nooit zo goed hebben gevoeld. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ervaringen die mensen hebben opgedaan.

Hoe lang blijft de cursus beschikbaar? 
De cursus duurt 8 weken, maar je hebt wel 6 maanden toegang om alles te leren, te herhalen en te implementeren.

Spreek ik jullie persoonlijk tijdens deze cursus? Neen, het is een online cursus.