Creëer een gezondheidstransformatie door de focus te leggen op de gezondheid van je buik.

Dit is wat de cursisten zeggen…


Ervaar hoe je lichaam reageert op voeding, ervaar het effect op je lichaam wanneer je tijd neemt om te eten, ervaar wat het met je doet als je oog hebt voor wat er op je bord komt, welke pure smaken groenten en kruiden hebben…Heerlijk!

Je ervaart het vooral als je na twee maanden gezond te eten een aantal dagen weer in het oude patroon valt, je voelt je slecht, je lichaam en geest verlangen naar groenten en combinaties die heilzaam zijn voor je lichaam.

- Inge L.

We gebruiken onze dubbel POWER om jou te motiveren naar gezonde eet – en levensstijl.


Van opleiding zijn we diëtisten. Op onze website KLEJMAN2 zal je zien dat we ons Food & Mind Experten noemen. Onze missie is de matrix van slechte eetgewoontes en vastgeroeste denkpatronen te doorbreken. We zijn gefascineerd door KPNI (klinisch psycho neuro immunologisch instituut) visie alsook de werking van menselijke brein en de invloed van de darmmicrobioom op de gezondheid.

We dagen jou uit om af te stappen van de klassieke ontbijt/middag/avond eetprincipes en geven je tips om dagelijks eigen overtuigingen in vraag te stellen alsook nieuwe gewoontes inbouwen.

We delen onze ervaring en kennis over het darmmicrobioom en stimuleren jou om een blijvende, positieve transformatie teweeg te brengen in jouw gezondheid en in jouw leven. Combinatie van mindset, voeding, beweging en slaap advies.

Wij kijken naar de bron en de oorzaak van het probleem. We stappen af van het klassieke, klinische systeem en van de symptomatische benadering van ziektes met medicijnen. We onderscheiden ons van een klassieke diëtist of coach. Door middel van coaching, tools, inzichten, ideeën, principes en concepten laten wij mensen zien wat mogelijk is. Onze missie is om klanten naar een hoger niveau te brengen en te begeleiden in hun persoonlijke reis naar transformatie, een transformatie die wij zelf hebben ondergaan.

Dit is wat de cursisten zeggen…


Begeleiding van Klejman2 heeft me geholpen met het zetten van de puntjes op de i. Ik wist best al veel over gezonde voeding maar Marta weet écht niet normaal veel. Haar enthousiasme maakt dat je echt zin hebt om week na week aan de slag te gaan met het geleerde. Wat ik geweldig vind is de holistische aanpak; het gaat niet alleen over voeding, maar ook bewegen, mediteren, over stress en zelfvertrouwen. Zo goed om je bewust te worden van de invloed hiervan op je gezondheid.

Dankjewel voor alle fijne kennis, inzichten, tips & tricks!

-Klara B.